Få en profesjonell nettside som gir din bedrift flere kunder

  • Mobilvennlig design​
  • Gratis oppdatering og teknisk vedlikehold​
  • Innlegging av innhold er inkludert - året rundt

Få en profesjonell nettside som gir din bedrift flere kunder

Mobilvennlig design

Gratis oppdatering og teknisk vedlikehold

Innlegging av innhold er inkludert - året rundt

Profesjonell nettside

Med en profesjonell nettside øker sannsynligheten for at kundene velger ditt firma fremfor konkurrentene. På samme måte som en utdatert eller ingen nettside kan få dem til å velge noen andre enn dere. Les mer om hvordan vi kan hjelpe dere med å få flere kunder.

Responsivt design (Mobilvennlig)

Vi lager en responsiv hjemmeside spesielt tilpasset for din bedrift. I dag bruker mange av de besøkende på nettsider mobilen når de leter etter tjenester på Internett, både privat og på jobb. Derfor er det viktig at hjemmesidene fungerer like godt på mobil, nettbrett og PC. 

Gratis oppdatering av innhold

Vi hjelper deg gjerne med å legge ut nytt innhold på nettsidene deres.  Bare send oss oppdateringene, så gjør vi resten. Det er inkludert i årsavgiften så du betaler ikke noe ekstra for det!

Vedlikehold av nettsiden

Som alle datasystemer må også det som driver nettsider oppdateres. Dette er både for å sørge for at nettstedet fungerer optimalt og for sikre mot hackerangrep. Vi installerer oppdateringer daglig og sjekker at alt står bra til med hjemmesiden din. I tillegg tar vi daglig backup av nettstedet i tilfelle uhellet skulle være ute.

Månedlige rapporter

For at dere skal ha en oversikt over hva som skjer på hjemmesiden deres så sender vi dere en månedlig rapport der vi blant annet forteller om status på nettstedet, besøkstatistikk og annen nyttig informasjon. 

Hva koster det?

For en profesjonell hjemmeside, teknisk vedlikehold og oppdatering av innhold koster det fra kr 6 488,- pr år eks. MVA.  Hvis dere ønsker dere webhotell  i tillegg så blir prisen fra kr 6 988,- pr år.

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om våre tjenester så ta gjerne kontakt med oss på telefon 47 29 45 90 eller epost info@loqfield.no