Hva er inkludert i årsavtalen?

  • Mobilvennlig design​
  • Gratis oppdatering og teknisk vedlikehold​
  • Innlegging av innhold er inkludert - året rundt

Hva er inkludert i årsavtalen?​

Innlegging av innhold - året rundt

Oppdateringer av publiseringssystemet

Daglig sikkerhetssjekk + mye mer

Med en årsavtale får dere...

… en hjemmeside som til enhver tid er oppdatert, både innholdsmessig og teknisk. Med månedlige rapporter får dere en god oversikt over hjemmesiden deres. Les mer om hva som er inkludert.

Vedlikeholdsavtale av hjemmesider

Profesjonelle hjemmesider

Vi setter opp en profesjonell hjemmeside for dere basert på publiseringssystemet (CMS) WordPress. Dere betaler ikke før dere er fornøyd med forslaget vi presenterer. 

Oppdatering av innhold

En hjemmeside som ikke oppdateres kan virke mot sin hensikt. Gamle priser og utgåtte produkter inngir ikke tillit. Vi retter opp og legger til nytt innhold for dere. Bare send oss en  epost med tekst og bilder, så gjør vi resten. 

Ukentlig vedlikehold av nettsiden

Som alle andre datasystemer, må også publiseringssystemer oppdateres. Det kommer kontinuerlig oppdateringer av WordPress og de forskjellige utvidelser.  Noen er kritiske sikkerhetsoppdateringer, andre er feilrettinger og endringer av funksjoner. Vi oppdaterer hjemmesiden ukentlig.

Overvåking av status

Til tross for et oppdatert system kan det likevel skje at noe går galt. Vi overvåker hjemmesidene deres og griper straks inn hvis den detter ned.

Daglig, offsite backup

I tilfelle noe skulle gå helt galt, for eksempel et hackerangrep eller en sikkerhetsoppdatering som ikke fungerer som den skal så oppdaterer vi hjemmesiden hver dag. Vi setter også et gjenopprettingspunkt før hver oppdatering. Det betyr at vi kan gå tilbake til den versjonen som fungerte problemfritt hvis det skulle være noen konflikter som dukker opp.

Månedlige rapporter

For at dere skal ha en oversikt over hva som skjer på hjemmesiden deres så sender vi dere en månedlig rapport der vi blant annet forteller om status på nettstedet, besøkstatistikk og annen nyttig informasjon. 

Daglig sikkerhetssjekk

Hjemmesider er utsatt for hacking. En ting er at nettstedet tas over og viser noe helt annet enn deres innhold. En annen, og enda verre, ting er at det hjemmesiden deres kan brukes til å spre malware eller virus. Vi scanner hjemmesiden deres hver dag for å sørge for at risikoen for dette er minimal.

Besøksstatistikk

Vi kobler hjemmesiden deres til Google Analytics slik at dere inkludert i den månedlige rapporten også får oversikt besøksstatistikk. Har dere en Google Analytics konto så hjelper vi dere med å sette opp en.

Hva koster det?

Fra kr 6 488,- eks MVA. Med webhotell gjennom en av våre foretrukne leverandører blir prisen fra 6 988,-  eks MVA pr år.  

Denne pakken vil passe de aller fleste, men den endelige prisen er avhengig flere faktorer som kompleksiteten på hjemmesiden, antall oppdateringer pr år, eventuelle spesialløsninger, andre tjenester dere ønsker m.m.  

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om våre tjenester så ta gjerne kontakt med oss på telefon 47 29 45 90 eller epost info@loqfield.no