Kom høyere opp på søkemotorer og få flere kunder med søkemotor-optimalisering (SEO)

  • Få bedre plasseringer på Google og Bing
  • Flere besøk betyr flere kunder
  • Løpende SEO-optimering

Kom høyere opp på søkemotorer og få flere kunder med søkemotoroptimalisering (SEO)

Få bedre plasseringer på Google og Bing

Flere besøk betyr flere kunder

Løpende SEO-optimering

Søkemotoroptimalisering (SEO)

SEO gir hjemmesiden din større mulighet til å komme høyt opp på søkeresultatene hos forskjellige sider som Google og Bing. Det betyr mer trafikk og flere kunder.

seo.jpg

Hva er SEO?

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization. Dette er tjeneste der vi optimaliserer hjemmesiden din slik at den kommer høyere opp på søkemotorer som Google og Bing. Innhold, tematisk sideoppbygning, tekniske løsninger, back-links og hel del andre kriterier er med på avgjøre din hjemmesides plassering på søkesider

Plassering hos søkemotorer som Google

Det er et utall av oppføringer på søkemotorer som Google og Bing. Hvis en hjemmeside ikke har en plassering på første side, og helst blant topp 5, så synker sannsynligheten drastisk for at noen vil besøke den når de søker etter noe på Internett. Hvis den derimot er blant de første oppføringene kan besøkstallet, og dermed antall potensielle kunder, skyte i været.

Analyse og rapporter

Vi analyserer fortløpende din hjemmesides resultater ut fra fra forskjellige suksesskriterier. Antall besøkende er en ting, antall som blir kunder en annen. Vi gir deg oversikt over hvordan utviklingen er på din nettside og gjør nødvendige endringer eller kommer med forslag til forbedringer.

Hva koster SEO?

Dette vil variere fra oppdrag til oppdrag, men vi har priser fra 12 444,- eks. MVA pr år. Ta kontakt med oss for et uforpliktende pristilbud.

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om SEO så ta gjerne kontakt med oss på telefon 47 29 45 90 eller epost info@loqfield.no

hjemmesider.jpg

3 tips for søkemotoroptimalisering

Vi lever av å få våre kunder til å lykkes på Internett. Derfor har vi samlet noen tips som kan hjelpe dere på vei. 

Innhold

Godt og relevant innhold er viktig, både for søkemotorer og mennesker. Skriv for mennesker, men husk å tilrettelegge for datamaskiner.

Søkeord

Ha et bevisst forhold hva potensielle kunder søker etter. Bruk dette i innholdet, men ikke overdriv og skriv relevant, oversiktlig innhold basert på aktuelle søkeord.

Gode plasseringer tar tid

Som regel vil gode plasseringer på søkemotorer ta tid. Analyser fortløpende, vær tålmodig og skap innhold.

Få et tilbud på SEO

Send oss en melding og vi tar kontakt med deg så snart som mulig.