Prosjekter

Noen eksempler på nettsider og nettbutikker vi har utviklet.

Bilde av nettbutikk

Enebakkportalen

Enebakkportalen

Vår egenutviklede portalløsning er perfekt for lokale bedrifter og organisasjoner som ønsker å markedsføre seg selv og sine tjenester. Med medlemssystemet kan bedrifter, foreninger, idrettslag og kunstnere enkelt registrere seg og lage en utfyllende presentasjon av seg selv på portalen. De kan også legge ut arrangementer og tilbud – helt gratis!

For bedrifter som ønsker å skille seg ut, tilbyr vi også en betalt oppføring som gir enda mer synlighet. Med vår portalløsning kan bedrifter og organisasjoner fokusere på å markedsføre seg og nå ut til potensielle kunder i sitt lokalmiljø.

Vi har utviklet portalløsningen for å gjøre registrering og oppdatering av informasjon så enkelt som mulig. Dette gir bedrifter og organisasjoner muligheten til å fokusere på sin lokale markedsføring, og samtidig nå ut til et større publikum gjennom portalen.

Entrep. Maskinutleie AS​

Entrep. Maskinutleie AS

Entrep.Maskinutleie AS er en totalleverandør av maskiner og utstyr til bygg- og anleggsbransjen. 

Entrep.Maskinutleie AS ønsket seg en nettside som kombinerer bedriftspresentasjon med en kraftig katalogløsning. Vi utviklet en skreddersydd løsning som er både fleksibel og brukervennlig.

Med den nye katalogløsningen kan Entrep.Maskinutleie AS enkelt legge til nye produkter og tilpasse oppføringene slik de ønsker det. Det betyr at Entrep.Maskinutleie AS nå har en nettside som både gir et flott inntrykk og gjør det enkelt å holde katalogen oppdatert.

Casada

Casada

Casada leverer massasjestoler og andre massasjeprodukter. 

Nettsiden er basert på WordPress og Woocommerce med Klarna betalingsløsning.

Rønningen Maskin AS​

Rønningen Maskin AS

Rønningen Maskin AS er en totalleverandør innen grunn- og utomhusarbeid. Bedriften har lang erfaring med utføring av små og store prosjekter i både offentlig og privat sektor.